masini sport

Modele de masini pentru fiecare dintre noi

masini sportExemple de automobile avem inca din timpurile de demult, cand se circula mai mult cu ajutorul carutelor trase de cai sau a trasurilor si birjelor. Ca in orice alta industrie, si cea a automobililor a evoluat, a impus schimbari si trasaturi aparte, care au dus la imbunatatirea si popularitatea masinilor noi in fata celor vechi. In ceea ce priveste modelul unei masini, nu ne putem baza doar pe un singur tip. Avem, pe de o parte masinile spatioase de familie, si pe de alta masinile sport preferate de cei singuri.

Mai avem la dispozitie masinile break pentru marfa sau masinile de tip minivan de transport de persoane si de produse grele si de dimensniuni mari. Mai exista si decapotabilele si masinile in doua, patru sau cinci portiere. Exista nenumarate tipuri de masini, de modele, de forme si de marci de la producatori renumiti sau nu, la nivel national si international. Pentru fiecare dintre noi exista cate o masina potrivita.

Sedanurile, de exemplu, sunt de lux -cu interioare plusate si rafinate, si sedanurile de tip sport -care arata si se simt mai active si mai potrivite pentru orice tip de persoana normala si fara prea multe pretentii. In cadrul categoriei de sedanuri de lux avem Maserati Quattroporte, Lincoln Town Car si Rolls-Royce Ghost, in timp ce in categoria sedanurilor sport includem Aston Martin Rapide, Mitsubishi Lancer Evolution si Lexus IS-F.

Masinile sport nici nu mai au nevoie de prea multe introduceri, deoarece numele lor spune totul. Aceste masini pline de putere in doua locuri, proiectate special pentru a atinge viteze inimaginabile, sunt cele mai populare printre toate grupurile de varsta. Trasaturile lor predominante tin de motoarele super puternice, de aspectul minimalist bazat pe legea aerodinamnicii, de manevrabilitatea lor uimitoare, de locurile limitate, dar si de lipsa de spatiu de stocare.

Chiar daca aceste masini arata si se simt ca si cum ar fi niste coupe-uri de lux sau ca niste masini de forta, nu ar trebui confundate cu cele doua alte categorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *