GPad8.0

Noile Tablete LG G Pad

In aceasta saptamana, va puteti astepta , nu la una, nu la doua, dar la trei tablete de la producatorul corean LG, care confirma faptul ca va lansa 3 noi tablete in anul 2014.

Anul trecut cei de la LG au lansat, tableta de dimensiuni medii G Pad 8.3, succesorul acesteia a fost o tableta de o dimensiune de 8 inch, pe langa care s-au alaturat LG G Pad 7.0 si G Pad 10.1, cu dimensiunile aferente denumrii acestora.

GPad8.0
GPad8.0

Noua serie de tablete a celor de la LG va fi anuntata la MedPI 2014, care va avea loc pe data de 13 mai, si va trebui sa asteptam pana maine pentru a afla specificatiile care le vor avea aceste tablete.

Conducatorul celor de la LG Mobile Jong-seok Park a spus ca motivul pentru care LG a decis sa apeleze la aceasta diversificare a fost ca spre deosebire de smartphone-uri, tabletele nu pot avea doar o singura dimensiune.

„Am realizat seria de tablete LG G Pad, pentru o gama mai diversificata de clienti, unii vor prioritiza portabilitatea, altii vor dori sa aiba parte de cea mai buna experienta multimedia.”

LG G pad 7.0 este descris ca fiind un produs realizat cu scopul de a putea fi utilizand o singura mana, si sa fie un produs de divertisment mobil, in timp ce G Pad 8.0 se doreste a fi mai mult un mediu de divertisment mai bun si cu posibilitatea de realiza multitasking, fiind tableta care adopta cate ceva de la fiecare din fratii mai mici respectiv mai mari.

Fara a fi surprinsi, faptul ca G pad 10.1 va fi fratele cel mare, aveand dimensiunea de 10.1 inch, avand cea mai mare baterie si isi indreapta atentia catre fanii multimedia mai mult, functiile business fiind puse pe plan secundar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *