OnePlus One

Noul telefon OnePlus One

Noul telefon OnePlus One este unul cu adevarat impresionant. Este un smartphone care pleca de la pretul de 299 de dolari, si in comparatie cu competitorii sai, acesta se afla la jumatate din pretul telefoanelor cu care concureaza, mai exact cu telefoanele de top din ziua de astazi. Linia de produse Nexus este una din cele mai competitive serii de smartphone-uri din punct de vedere al performantei si al pretului, insa in multe aspecte, OnePlus este peste Nexus.

Telefonul este disponibil in doua variante, o varianta de 16 GB fiind alb la pretul de 299 de dolari si o varianta de 64 GB disponibila pe negru care are un pret de 349 de dolari US. Un mic dezavantaj al acestor telefoane este acela ca nu exista slot pentru un card SD, de aceea se merita in investesti 50 de dolari in plus sa si alegi varianta black de 64 GB.

OnePlus One va fi disponibil utilizatorilor pe baza unui sistem de invitatii, asta inseaman ca pentru a putea cumpara un OnePlus va trebui sa primesti o invitatie de la producator pentru a fi eligibil sa detii un OnePlus. Pentru a primi o astfel de invitatie va trebui sa participi la concursul OnePlus’ Smash The Past contest. Ce presupune acest concurs, dupa cum ii spune si numele, va trebui sa-ti spargi telefonul actual, sa-l distrugi, si vei putea cumpara un OnePlus One cu doar 1 dolar. Sunt 100 de telefoane OnePlus One, si castigatorii vor avea dretul de a trimite invitatii prietenilor proprii, trebuie sa doar sa te inregistrezi cu adresa de mail pe site-ul lor si vei fi inscris in concurs.

In privinta datei de lansare a acestui smartphone, tot ce se stie este ca acesta va fi comercializat incepand cu sfarsitul lunii mai. La lansare telefonul va fi disponibil doar in urmatoarele tari:

Belgia
Finlanda
Austria
Danemarca
Germania
Franta
Italia
Olanda
Hong Kong
Spania
Suedia
Portugalia
Taiwan
Regatul Unit
USA
Canada

OnePlus va oferi versiuni diferite in functie de continent si de piata in care va fi comercializat. Un alt lucru demn de luat in considerare este ca telefonul va fi disponibil la lansare unlocked.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *