volvo polestar

Noul Volvo V60 Polestar

Rivalul seriei M al celor de la BMV, Volvo V60 versiunea Polestar un bolid de 350 de cai care ameninta piata detinuta de BMW.

Ce schimbari sunt fata de varianta normala Volvo V60 ?

volvo polestar
volvo polestar

Daca te asteptai la un numar de cai care sa nu incapa sub capota, vei fi oarecum dezamagit. Desi conceptul promitea versiuni de 400 si 500 de cai putere, varianta ce a ajuns sa fie trimisa spre productie va avea doar 350 de cai, ceea ce nu este neaparat putin insa, nu la fel de mult precum competitia.

Volvo Polestar este propulsat de un motor cu o capacitate cilindrica de 3.0 cm cubi, ce va duce masina la o viteza maxima de 250 km/h, si capacitatea de a ajunge la 0 la 100 de km/h in doar 5 secunde.

In privinta design-ului Volvo V60 Polestar, are un look agresiv, avand jante din aluminiu de 20 de inch, o caroserie agresiva si o garda la sol coborata.

Masina va avea un pret ce se va situa in jurul cifrei de 70 000 de Euro, pret la care iti vei putea permite un Audi S4 / RS4. Avand in vedere ca versiunea standard a acestui model este cu 6000 de Euro mai ieftina, ajungi sa te intrebi daca se merita sa faci o economie sau sa mai astepti putin si sa alegi varianta Polestar.

Pe langa faptul ca masina se doreste a fi un model sportiv, si se adreseaza entuziastilor cu copii de dus la scoala, Volvo V60 Polestar este in adancul inimii, un Volvo, plin de tehnologie de ultima generatie in privinta sistemelor de siguranta, asadar vei fi in siguranta Volvo fiind renumita ca fiind una, de nu cea mai preocupata companie din industria automotiva cu siguranta pasagerilor si a pietonilor.

Daca te-ai saturat de modelel celor de la BMW sau de la Audi, si simti nevoie de ceva nou, si oarecum exclusiv, poti alege varianta unui Volvo V60 Polestar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *