1skywalk

Nu privi in jos !

Probabil ca ai fost in unele locuri la o inatime considerabila deaspra solului si nu ai avut curajul sa privesti in jos. Chiar si cand privesti de la doar cativa metri inaltime in jos te cuprinde un sentiment de neliniste, gandindu-te ce s-ar intampla daca ar fi sa cazi. Ei bine urmatoarele destinatii vor duce acest gand la cu totul alt nivel.

Glacier Skywalk, Jasper national park, Alberta, Canada

Asezata in inima Muntilor Stancosi canadieni, pasarela este construita la o inaltime de 275 metri deasupra vaii Sunwapta. Pasarela este contruita din metal cum pasesti pe ea, ce duce la o platforma din sticla ce iti da posibilitatea de a privi spatiul gol de de 275 metri, oferind o vedere spectaculoasa.

f8522994-c502-46a5-a16b-64973c8f33c6-620x372

Skypoint Climb, Queensland, Australia

Faptul ca poti escalada pe Sydney Bridge, este un lucru cunoscut, insa mai putin cunoscut si la fel de infricosatoare este escaladarea cladirii Q1, inalta de 322 metri locata in Queensland Gold Coast. Aceasta incepe de la altitudinea de 77 metri si urca pana la 240.

1Skypoint Climb, Queensland, Australia

Grand Canyon Skywalk, Arizona, US

Pasarela Grand Canyon, se intinde 21 metri deasupra canionului, fiind construita din sticla, aceasta ofera o viziune vizitatorilor de la o inaltime de 240 asupra Marelui Canion.

1Grand Canyon Skywalk, Arizona, US

Skywalk X, Macau Tower, Macau

Fiind situata la o inaltime de 233 metri deasupra orasului, vizitatorii pot pasi pe o platforma de doar 1,8 metri latime, in jurul turnului inalt de 330 de metri. Daca esti amator de senzatii tari ai posbilitatea de a face bungie jumping sau de a catara turnul.

1Skywalk X, Macau Tower, Macau

The Tiefenbachkogl footbridge, North Tirol, Austria

Oferind o priveliste incredibila deaspura Alpilor, pasarela din Norh Tirol este situata la o inaltime de 3000 metri altitudine.

1The Tiefenbachkogl footbridge, North Tirol, Austria

Daca ati fost in situatia in care nu ati dorit sa privit in jos pana acum, ar trebui sa va luati inima in dinti, si sa realizati ca sunt locuri mult mai infricosatoare din acest punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *