Zoo

O saptamana in Australia

Zoo

Plin de stralucire si eclectic, Sydney poate sa fie exact bijuteria coroanei Australiei. Insa, cu atat de multe de vazut si de facut in acest loc grozav,  poti avea probleme in legatura cu optiunile pe care le ai cand vine vorba despre planuirea vizitelor in diverse locatii. Sydney este un loc grozav  in care te poti relaxa in soare si te poti bucura de apa. Mi-Nu-Nat!

Acest oras este de asemenea minunat si pentru iubitorii de petreceri din toata lumea si de toate varstele. Odata ce vei fi vizitat Sydney, vei dori sa te intorci mereu si mereu acolo si tot nu te vei plictisi de acele locuri insorite. Uite cateva lucruri grozave pe care le-ai putea face in acest oras extins din Australia.

  • Fie ca este vorba despre un surfer profesionist, despre o persoana careia ii place bronzul, despre un inotator plin de pasiune sau despre cineva care isi doreste sa aprecieze  una dintre cele mai spectaculoae fasii de plaja din lume, toata lumea va dori sa se relaxeze cu o bere sau cu un suc in mana pe plaja Bondi. Dupa ce soareledispare, cluburile si restaurantele din Bondi se deschid  iar locul ajunge sa arate ca ceva rupt din filmele de la Hollywood-filmele cu vacante si distractie.
  • Daca nu iti poti imagina a calatori pe undeva fara sa faci si niste cumparaturi bune, atunci in Sydney ai parte de doua dintre cele mai pline strazi de buticuri si de magazine de brand din Australia: Oxford si William. De pe Oxford Street poti cumpara niste lucruri si niste comori memorabile care iti vor ramane in amintire pentru totdeauna.
  • Esti iubitor de animale? Daca da, atunci Gradina Zoologica Taronga este pentru tine. Gradinile de acest fel nu sunt numai pentru copiii mici. Gradina zoologica din Taronga  intampina atat copiii, cat si oameniimai mari, deopotriva iubitori de animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *