telefon flip

Oameni de succes care mai folosesc telefonul cu flip

telefon flipTelefonul cu clapita sau cu flip nu este chiar expirat de tot si inca mai exista o serie de persoane care il folosesc la ordinea zilei. Ba chiar acest tip de telefon a revenit in atentia lumii datorita unor persoane foarte cunoscute si de succes. Celebritati, CEO, proprietari de echipe de fotbal si politicieni, cu totii inca au mai fost zariti cu acest tip de telefon in mana la diverse evenimente publice si pe strada, in timpul liber. Unii dintre acestia raman la genul acesta de mobile din motive de siguranta, altii pentru ca sunt mai functionale si rezista la tot felul de interferii.

In aceste momente cand totul, de la emailuri ciorporative private si pana la conturi de iCloud sunt hacuite si descoperite de hotii de asa ceva, unii oameni de succes s-au intors la telefoanele cu flip pentru a se feri de probleme. Uite cateva dintre aceste persoane celebre.

  1. Stephen Schwarzman, CEO al Grupului Blackstone, foloseste un Nokia 6350. Acesta isi foloseste telefonul flip pentru a da si pentru a primi telefoane. Telefonul acesta este mult mai util si mai simpu de utilizat in aceste situatii decat orice altceva. Pentru altceva, CEO-ul are un iPad.
  2. Editorul Sef de la Vogue -Anna Wintour. Cu toate ca Anna a avut atat un iPhone, cat si un Blackberry in ultimul timp, aceasta a fost vazuta umbland si pe un telefon flip neidentificabil la diverse evenimente publice.
  3. Si Kate Becjinsale a fost vazuta cu un asemenea telefon in mana. Aceasta si-a demonstrat dragostea pentru telefonul ei cu flip LG Verizon, inca de ani buni. Actrita sustine ca nu este interesata de un iPhone.
  4. Si Scarlett Johansson are de asemenea un telefon cu flip. Contul lui Scarlet a fost hacuit cu cativa ani in urma, asadar pentru a se simti mai in siguranta, se serveste in fieczre si de un tip de telefon cu flip model vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.