pentru profesori

Pentru profesori

Planuieste din timp pentru a-ti lua acasa de munca. Este stiut faptul ca cei mai multi dintre profesori isi iau aproape de fiecare data de lucru acasa. Nu exista nimic mai frustrant decat a sta acasa astepand sa corectezi ceva si sa iti dai seama ca ai uitat hartii de corectat cu lucrarile elevilor pe biroul de la scoala. Cat de curand te decizi sa iti iei acasa niste lucrari de corectat, pune-le ins ervieta pentru a nu le uita la scoala.

Facand acest lucru, iti vei face mai usoara treaba atunci cand este sfarsi de program la scoala si trebuie sa iti dai seama ce anume sa pui in geanta si ce nu. Este de asemenea o idee foarte buna sa iti amplasezi servieta sau geanta de munca in acelasi loc in fiecare zi astfel incat sa iti vina mai usor sa iti faci un obicei de a pune in ea de fiecare data cate ceva de care ai nevoie acasa (un manual, un carnetel, lucrari sau teste de corectat, etc.).

Esti gata sa te organizezi cat mai bine? Daca esti gata sa reduci si stresul si din dezordinea de la scoala, ia in calcul aplicarea a uneia sau mai multe idei de organizare pentru profesori si invatatori, in functie de care iti este meseria, pentru a ramane cat mai bine organizat si pentru a nu-ti face singur viata foarte stresanta si obositoare.

A mentine o abordare cat de cat ordonata si disciplinata pentru predare este un proces simplu si rapid, daca te tii intr-adevar de ceea ce trebuie. Incepe sa lucrezi la punerea in ordine a unui progra, scolar si a unui program de lucru cu elevii, dar de asemenea si a unui program de munca de luat acasa, cat mai repede tocmai pentru a te mentine concentrat si pentru a dezvolta obiceiuri si abilitati organizationale care te vor ajuta de fiecare data sa creezo un mediu de munca corespunzator si mai putin stresant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *