sufragerie

Piese de mobilier pentru sufragerie

sufrageriePe langa faptul ca o locuinta trebuie sa fie incapatoare, sa dispuna de cateva camere si de cel putin o baie utilata modern, o locuinta functionala si practica trebuie sa aiba si o camera in care se gateste, utilata si bine pusa la punct, o sufragerie in care se poate lua masa, dar in care se si poate sta la vorba sau odihni, un hol spatios si o gradaina sau o curte verde si bine ingrijita.

In ceea ce priveste camera de zi, livingul sau sufrageria cum mai este numita aceasta, este indicat ca aceasta camera sa cuprinda mai multe piese esentiale de mobilier care sa ajute la infrumusetarea, mobilarea, utilarea si estetizarea spatiului de primire. De exemplu, o masa este un element esential in aceasta camera, langa masa niste scaune fiind necesare. Daca nu, o masa mica de cafea pe care sa fie amplasata o vaza cu flori, carti sau cescutele de cafea sau de ceai, este cea mai nimerita optiune pentru o sufragerie moderna.

In acest caz, in locul scaunelor masive care nu se potrivesc unei mese atat de mici, ai putea sa iei in calcul varianta amplasarii unei canapele de piele uni pentru sezut cand vrei sa te odihnesti, pentru a pofti oaspetii sa se aseze atunci cand vin in vizita sau pentru momentele in care ai un musafir si nu ai vreo camera de oaspeti la dispozitie. De asemenea, si ceea ce se afla intr-o sufragerie pe langa masa si canapea este esential in acest sens. Astfel ca o oglinda de perete, un dulap pentru carti sau o mobila de perete pentru amplasat televizorul sunt niste obiecte binevenite.

Cea mai simpla si mai trendy modalitate de a remodela si de a infrumuseta spatiul din living este prin adaugarea unei carpete sau a unui covor de efect in camera in cauza. Acesta ar putea fi utilizat pentru definirea sau personalizarea anumitor zone din sufragerie sau poate fi amplasat fix in centrul camerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *