ursitoare botez

Planul botezului si prezenta ursitoarelor

Conform traditiei se pare ca la un botez se pune mare accent pe momentul in sine. Reprezinta o etapa edificatoare pentru parinti, pentru intreaga familie si mai cu seama pentru drumul unei fiinte prin viata. Asa ca este extrem de important a se tine cont de ceea ce inseamna traditia cu ritual cu tot. Nu este de ignorat nici prezenta unor ursitoare.

Ursitoarele, intre traditie si stil modern

Din aceeasi clasa de traditii se inscrie si prezenta unor ursitoare. Acestea dicteaza un stil pe care orice parinte il apreciaza. Mai exact tine de prezenta lor pur scenica care sa urseasca de bine, asta e clar. Exact ca intr-un basm acestea vin cu puterea binelui pentru a marca un inceput de viata lin si cu satisfactii. Este placerea parintilor sa stie ca un gand bun colectiv va ajuta in viitorul celui mic. Dar daca e sa te ghidezi dupa o astfel de traditie atunci ar trebui sa stii ca tot din poveste vine si ursitoarea rea, cea care incearca sa contraatace cu un gand pesimist. Totul se transforma intr-o sceneta pe cat de atragatoare pe atat de funny si inventiva.

Aceasta idee de scena este din ce in ce mai adoptata de parinti. Pentru ca la un moment dat ne-am indepartat de traditii si am luat-o pe calea modernului insa ne-am dat seama ulterior ca o simpla petrecere nu este de ajuns pentru scopul in sine a evenimentului. Asa ca ulterior tot mai multi s-au reintors la radacinile lor, adoptand pentru petrecerea de botez anumite traditii de mare efect. Printre acestea se numara si prezenta ursitoarelor. Am putea spune deja ca tin de o traditie readusa la viata, de o traditie ce o fost scoasa la lumina, deci cate putin din fiecare categorie, de la traditie la modern.

Ursitoarele, o alegere

In mare parte povestea este aceeasi. Asa ca alegi pachetul care iti convinesi astepti marea zi. De fapt pentru cei care ofera astfel de servicii totul se traduce altfel. Se pregateste un text personalizat pentru ca scopul unui astfel de cadru este in cinstea unui copil anume. Tot ei se pregatesc si cu detalii de scena, cu muzica si tot ce implica un astfel de show. Poti opta chiar si pentru prezenta unui asa zis inger pazitor pentru copil, chiar un copil care sa vegheze asupra celui recent botezat.

Daca intentia ta este sa cauti ursitoare minunate din Bucuresti nu ezita sa cercetezi online ceea ce te intereseaza. Vei gasi cu siguranta numeroase optiuni insa de la caz la caz iti vei gasi convenabilul intr-un anume stil. Poti opta pentru un numar anume de ursitoare, pentru prezenta ursitoarei rele sau nu, pentru inger pazitor. Si aceleasi servicii se completeaza si cu servicii de animatori pentru copii; pana la urma intreaga petrecere de botez este in numele unui copil, cu invitati pe masura. Asa ca un magician ar putea sa surprinda cel mai placut, indiferent despre ce varsta a publicului este vorba.

Una peste alta misiunea unui parinte nu este numai aceea de a avea grija de copil ci si de a-i crea un cadru placut, de a-i face amintiri unice. Si totul incepe cu partea de botez si prima petrecere a celui mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.