Planuri de sarbatori

Desi pentru unii pare sa fie prea devreme sa se gandeasca la sarbatori ofertele se gasesc inca de acum. Sa nu uitam ca exista o tendinta in ceea ce priveste alegerea unei alegeri de vacanta pentru a sarbatori Craciunul si nu numai. Turistii se inghesuie sa isi aleaga o locatie de vis si sa ofere o alta conotatie intregului cadru idilic al sarbatorilor.

Craciunul si Anul Nou implicit se sarbatoresc la munte. Si este si firesc si evident de ce o astfel de alegere de vreme ce in toi de iarna cu totii isi doreasc sa traiasca acel cadru de poveste, cu zapada. Daca nu la munte atunci unde sa vezi nameti ce creeaza un peisaj de vis? Ai putea alege spre exemplu Conacul Boieresc, langa Bran. Si ai toate motivele sa alegi o astfel de locatie.

Ca si unitate de cazare, asa cum si numele ii sugereaza, se refera la o pensiune de 4 stele cu toate dotarile de confort si cu un stil rustic insa de inalta clasa. Un stil pur boieresc, pur traditional care sa incante orice turist. Ai parte de facilitati diverse, de la conexiune internet si pana la sistem propriu de incalzire, astfel ca desi este in zona de munte stilul „izolat” nu inseamna si rupt de lume. Cat despre meniul oferit si acesta se incadreaza in aceeasi tematica traditionala.

De ce aici. Este locul versatil in egala masura, locul in care vii sa te relaxezi si sa te bucuri de peisaj de munte insa in egala masura poate fi locatia ce serveste ca si intalnire de tip business. In orice caz, ofera o locatie strategica cu potential turistic- Brasovul din apropiere este locul adorat si vestit de toti turistii. Poti vizita imprejurimile si mai ales in prag de sarbatori poti admira traditiile specifice.

Pregatirile de sarbatori si nu numai sunt cele care iti cer un plan strategic. Va conta nu numai sa iti alegi un loc placut insa si cu o oferta completa pentru a te putea distra si in egala masura sa ai parte de relaxarea unui concediu bine meritat. Asadar, Conacul Boieresc ar trebui sa iti fie cap de lista. Merita vazut, incercat ca loc de popas in zona de munte. Si ca sa eviti cliseul sa spunem alege aceasta locatie oricand, fie vara fie iarna caci ai motive sa faci asta si de aerul curat de munte, de peisajul naturii care sa te incante ai nevoie in orice moment de relaxare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *