Posh Spice

Posh Spice si lumea ei

Victoria Beckham supranumita si Posh Spice, mai ales in vremea cand facea parte din grupul muzical de fete Spice Girls, este acum o femeie implinita, de succes si cu o cariera si o viata de familie superba, devenind chiar un model de urmat in viata pentru multe tinere si femeie din toata lumea.

Dupa ce a absolvit Laine, Victoria a inceput sa se prezinte in cadrul a numeroase auditii. Multi dintre cantaretii asemenea ei au trebuit sa mearga si sa danseze in cadrul a numeroase croaziere pe mare sau ocean de vreme ce cheltuielile acestora erau platite, insa Beckham stia ca vrea mai mult decat colegele ei de grupa.

Victoria a mers la auditii pentru un nou muzical „Bertie” care a fost bazat pe viata Vesta Tilley. Chiar daca Victoria stia ca nu are o voce excelenta, a mers acolo oricum si din fericire a si obtinut rolul principal.

Acum, pentru oricine din aceasta lume, Victoria Beckham este intruchiparea perfecta a stilului si a modei in adevaratul cuvant. A avut experiente de lucru cu cei mai binecunoscuti designeri vestimentari din lume. Victoria a lucrat cu brandul Rock and Republic. In anul 2008, aceasta a fost desemnata drept vedeta campaniei Marc Jacobs. Spre marea dezamagire a fanilor ei, in ciuda tututor acestor lucruri, Victoria se tot afla pe lista celor mai prost imbracate femei de la Hollywood. Asta se intampla in anul 2007.

Odata Victoria a incercat ceva extraordinar. Atunci cand a performat in anul 2001, fanii ei au putut vedea un inel fals pe degetul ei. Asta a cauzat o gramada de critici negative si vorbe de rau la adresa ei. A avut de-a face cu jigniri si critici. A fost considerata un exemplu prost pentru toti fanii ei adolescenti din toata lumea. Victoria nu s-a asteptat ca o asemenea mica greseala sa duca la asemenea consecinte uriase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *