propunere casatorie

Propuneri de casatorie

Exista o gramada de modalitati de a adresa marea intrebare daca esti pregatit de a te logodi cu cineva pentru a urma sa te casatoresti in cele din urma. De la clasicul moment al ingenuncherii si pana la a adresa intrebarea universala, cele mai bune propuneri de casatorie sunt cele romantice, gandite din timp si adresate exact asa cum tebuie, cu o simpla intrebare intr-un moment unic si exceptional.

Pentru unele cupluri, acest moment poate insemna o cerere in public in cadrul unui eveniment elaborat, in timp ce pentru alte cupluri acest moment poate inseamna doar simpla intrebare adresata undeva in spatiul personal intr-un cadru intim si cald. Fie ca intrebarea si raspunsul este o surpriza sau nu, cererea in casatorie ar trebui sa fie speciala.

Cina romantica

Cinele romantice sunt unele dintre cele mai populare variante de cerere in casatorie din toate timpurile. Pentru a face din asta cea mai buna cerere posibila, alege un restaurant care serveste felurile de mancare preferate ale partenereii, comanda o sticla de vin bn sau de samanie, rezerva o masa intr-un colt intim undeva si ia in considerare si adaugarea unor lumanri pentru un efect deosebit si mai romantic.

Inelul si trandafiri

Un mod sentimental de a face o cerere in casatorie este de a ascunde un inel cu diamant in bobocul unei flori perfecte, preferabil cea care ii place mai mult partenerei. Ascunde acolo inelul cu grija si asigura-te ca va sta bine si nu va cadea si se va pierde, insa nu il ascunde atat de adanc in floare incat sa nu fie observat. Poti de asemenea lega inelul de un buchet de flori sau il poti strecura in centrul unei singure flori. Pentru o optiune si mai creativa, evita trandafirii clasici rosii si alege o culoare unica sau o floare cu totul diferita, cum ar fi cea preferata de viitoarea mireasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *