regrete batranete

Regrete la batranete

Odata ce ai ajuns la batranete si iti dai seama si singur ca viata nu vei mai putea sa tio recapeti niciodata, sau mai bine zis tineretea. Sanatatea devine subreda vitalitatea este la pamant iar activitatile zilnice pe care obisnuiai sa le intreprinzi pana acum sunt mult mai greu de executat.

Multi batrani regreta ca nu au avut, in timpul vietii, curajul sa isi exprime exact sentimentele. Cei mai multi dintre oameni si-au suprimat sentimentele astfel incat sa ramana in relatii bune cu ceilalti din jurul lor.

Drept rezutat, acestia si-au dat acordul pentru o existenta mediocra si nu au devenit niciodata ceea ce si-au dorit sa fie in prima instanta. Multi dintre acestia s-au imbolnavit din aceasta cauza si au inceput sa poarte resentimente drept rezultat.

Nu putem sa controlam reactiile altora. Oricum, cu toate ca oamenii pot reactiona intr-un anumit mod initial atunci cand le vorbesti in mod deschis, in cele din urma relatia poate fi dusa la un nivel mult mai sanatos si mai bun. Fie ca se intampla acest lucru, fie va elibera acea relatie nesanatoasa din viata ta. In orice sens ar fi, castigi oricum.

Ti-ai fi dorit sa ramai conectat cat mai mult timp cu prietenii tai si cu rudele mai indepartate. Deseori, oamenii nu isi dau seama de adevaratele beneficii  ale unei prietenii vechi, asta pana cand trece o gramada de timp si nu mai este aproape deloc posibil sa le mai dai de urma.

Multi dintre acesti oameni devin atat de prinsi in propriile vieti, incat dau drumul prieteniei din vietile lor si aceasta se pierde din cauza lipsei de timp si de vointa. Exista o gramada de regrete despre faptul ca prieteniei adevarate nu i s-au acordat sanse si toate eforturile care meritau ca sa ramana nestinsa. Oricui ii este dor de prieteni si de familie atunci cand se afla pe patul de moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *