Reguli intre barbati: cand se imbratiseaza

Unora li se pare normal si elegant ca doua doamne sa se imbratiseze si sa se sarute pe obraji la intalnire. Dar cand vine vorba de barbati mai ca se dezgusta sa vada asta. Dincolo de a fi o chestiune de gusturi si aprecieri de ordinul personal sa tinem cont de faptul ca imbratisarile intre barbati sunt si ele usor „pacatoase”.

De fapt cand este propice pentru barbati sa faca asta? Sa isi dea frau liber sentimentelor nu este tocmai ceea ce isi doresc insa ajung si ei sa constientizeze ca au nevoie din cand in cand de o imbratisare. Daca excludem ceea ce tine de evenimente fericire si nu prea mai sunt si cateva reguli de care sa se tina cont:

  1.  Nu imbratisa cand celelalt nu se se asteapta la asta. In acest fel vei soca si va fi poate snu in sensul bun mai ales ca nu stii daca se va intampla sa ti se raspunda cu aceeasi moneda. Cu alte cuvinte nu fa in asa fel incat sa fii impedictibil, cat cel din fata ta sa nu faca altceva de exmeplu sa vorbeasca la telefon si sa fie luat ca din oala cum se spune.
  2. Bataile pe spate nu sunt nici ele elagante mai ales ca se simte un spatiu intre cei doi si o expresie de genul ma feresc de tine sau simt un moment jenant aici.
  3. Loviturile piept la piept nu sunt nici ele prea placute si cu exceptia cazurilor cand faci totul la gluma si mai cu seama faci totul numai de gradul show-ului nu este ok. Evita astfel de aspecte sa se intample caci nu mergi la lupte.

De fapt poate ca cel mai elegant caz este sa te rezumi la partea de a da mana cu cel de langa tine si atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *