reguli dating

Regulile datingului

O prima regula cand vine vorba despre intalniri ar fi sa nu dezvalui prea multe lucruri despre tine; sa lasi putin misterul sa isi joace partea si sa nu devii prea accesibila. Chiar a dezvalui prea mult despre un fost iubit sau o fosta iubita sau chiar despre fosti soti poate rezulta in gelozie si alte probleme pe parcursul drumului relatiei.

A vorbi de rau pe fostul de asemenea te poate face sa arati rau in fata unui actual, pentru ca vei parea prea rea si dura sau chiar acida, ceea ce nu place barbatilor si nici femilor. Aceasta nu este cu siguranta una dintre trasaturile tale definitorii si nu vrei ca omul cu care te intalnesti de ceva timp sa te stie asa. Inca :))

Treci mai departe. Cat de mult timp trebuie sa astepti pentru a incepe sa ai din nou parte de intalniri daca tocmai ai iesit dintr-o alta relatie si v-ati despartiti de comun acord sau a fost decizia unuia dintre voi? Potrivit expertilor, ar trebui sa incepi sa iti dai intalniri imediat dupa. Nu vei putea trece mai departe la asta, daca tu nu ai trecut inca cu bine peste despartire. Multe femei sunt incurajate sa mai jeleasca si sa isi rezerve ceva timp ca sa se mai gandeasca ce nu a mers la acea relatie, insa ceasul ticaie. Cea mai buna solutie de a trece mai departe si de a uita un tip, este de a te intalni cu un alt tip.

Pe de alta parte, unii experti in intalniri te previn ca si a te intalni pea curand cu altcineva dupa o despartire va rezulta in mod inevitabil intr-o relatie de tip ricoseu. Examineaza-ti mai intai sentimentele si emotiile si decide mai apoi cand esti gata sa incepi sa iti dai intalniri din nou, insa nu astepta prea mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *