Stailer

Saloane de înfrumusețare disponibile pe Stailer

Când se apropie un eveniment important din viața ta și vrei să arăți impecabil, saloanele de înfrumusețare sunt primul gând. Dacă locuiești într-o zonă populată și numărul lor este foarte mare, iar decizia este greu de luat, poți consulta anterior saloane de înfrumusețare disponibile pe Stailer. Platforma include stiliști și saloane din 5 mari zone ale țării, unde te poți programa online.

Stailer este un site ce oferă posibilitatea clienților de a descoperi mai simplu și mai rapid saloane de înfrumusețare din zona lor. Orașele în care este disponibilă platforma sunt București, Cluj Napoca, Oradea, Timișoara și Iași. Astfel, dacă locuiești într-unul din ele sau doar ești în trecere și vrei să îți reîmprospătezi look-ul, te poți programa online.

Prima pagină a platformei este cea în care poți căuta saloanele disponibile

Selectează zona în care te afli, genul tău, serviciul pe care ți-l dorești, urmat de ora și data la care vrei să faci programarea. În doar câteva secunde vei avea o listă întreagă cu saloane și stiliștii ce au locuri libere în data dorită.

Informațiile de la fiecare rezultat conțin zona în care se află salonul, prețul serviciilor, urmate de orarul general al salonului și serviciile pe care le efectuează pe lângă cel selectat de tine. De asemenea, vei avea posibilitatea de a vizualiza fotografii din interiorul salonului, cât și recenzii despre salon și servicii. Spre exemplu, renumitul salon Transilvania din Cluj are o medie de 5 stele din 5, oferite de clienții foarte mulțumiți de serviciile lor.

Pe lângă schimbările de look la care poți apela, mai ai posibilitatea de a căuta saloanele de manichiura si pedichiura din Cluj și din restul orașelor. Te poți programa împreună cu o prietenă, cu mama ta sau cu iubitul tău. Programările se pot face și pentru alte persoane, doar prin specificarea numărului de telefon a lor. Vezi saloane de înfrumusețare disponibile pe Stailer și alege-l pe cel potrivit nevoilor tale!

Schimbările de look sau doar un simplu machiaj de zi pot fi efectuate în cadrul unora dintre cele mai bune saloane din zona ta. Lasă-te pe mâna specialiștilor și ai grijă de aspectul tău oricând! Prin această platformă îți va fi mai ușor să îți formezi o primă impresie, datorită recenziilor disponibile. În acest fel, nu va mai trebui să îți faci griji despre lipsa de informații despre un salon.

Era tehnologiei a adus numeroase beneficii și o mulțime de aspecte importante de care trebuie să beneficiem! Stailer este rezultatul unei echipe care dorește să faciliteze programările la salon, astfel încât să se poată efectua oricând și de oriunde, fără să te deplasezi. Acum poți vizualiza saloane de înfrumusețare disponibile pe Stailer din confortul propriei case, de la birou sau din parc. Oriunde te-ai afla, caută serviciile de care ai nevoie și programează-te gratuit! Platforma poate fi accesată online pe stailer.ro, iar pentru a lua legătura cu unii dintre reprezentanți o poți face prin live chat sau prin e-mail la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *