vedete tatuaje

Secrete mari ale celebritatilor dezvaluite de un artist in tatuaje

Daca tii neaparat sa stii secretele pe care le au vedetele legate se tatuajele lor, dar si semnificatiile ascunse ale acestora, atunci stai fara grija. Artistul in tatuaje Keith McCurdy este nu numai cel care ofera servicii de calitate vedetelor de la Hollywood si din toata lumea, ci este si un prieten adevarat al acestora.

Acesta este amic si un confident de incredere al tuturor celor pe care ii tatueaza, celebritati sau nu. Acest Keith, care mai este cunoscut si sub porecla Bang Bang a fost descoperit intr-un tatoo-shop in New York, de catre insasi Rihanna, cu 10 ani in urma. De atunci, acest artist minunat si creativ a ajuns sa tatueze pe aproape oricine este cunoscut si adorat de public. Adele, Justin Bieber, Katy Perry, Selena Gomez, Demi Lovato, Kylie Jenner, Miley Cyrus, Cara Delevingne, Ruby Rose, Rita Ora, Jourdan Dunn si Joan Smalls i-au fost clienti pe rand in tot decursul timpului de cand face tatuaje.

In spatele fiecarui tatuaj exista si cate o poveste extraordinara de viata sau o poveste emotionanta, de aceea Bang Bang ar avea cu ce umple o carte daca ar fi sa scrie despre experientele si istorisirile pe care i le-au facut actorii, actritele, modelele, artistii internationali si vedetele din toata lumea.

Keith McCurdy spune despre Kylie Jenner ca este un artist in tatuaje destul de bun. Bang Bang nu vrea sa ne dezvaluie ce anume scrie in tatuajul de pe sold al rasfatatei clanului Kardashian, insa sustine ca este mandru de initiala „K” cu coroana pe care aceasta a tatuat-o pe el, pentru a-l recompensa la randul ei. Artistul in tatuaje sustine faptul ca Kylie a facut o treaba foarte buna si ca mainile acesteia erau foarte stabile pe instrumentul de tatuat. Avand in vedere ca acesta a mai vazut persoane care sa faca tatuaje si altele i-au mai facut acest cadou, fiica cea mica a lui Caytlin Jenner avea cele mai stabile si mai sigure maini din lume in momentul tatuarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.