sex beneficii

Sexul creaza beneficii multiple

sex beneficiiSexul creaza niste muschi pelvieni puternici. La fel de bine ca si unele tipuri de exercitii fizice, pentru spate si pentru muschi de la sala, sexul lucreaza foarte bine muschii nostri pelvieni. Exista o cale mai buna de a ne intari muschii? Nu cred ca exista! Prin construirea unor muschi pelvieni mai puternici, beneficiezi de asemenea de niste orgasme mai puternice si care dureaza mai mult.

La femei, la fel de bine ca si imbunatatirea simptomelor de incontinenta urinara, muschii peretului pelvic care sunt mai puternici pot insemna si o senzitivitate mai mare in timpul sexului si niste orgasme mai bune. Exercitiile muschilor pelvieni sunt de asemenea bune si pentru barbatii care se confrunta cu disfunctii erectile si incontinenta urinara.

Sexul reduce riscul aparitiei cancerului. In special la barbati, sexul practicat in mod regulat reduce sansele de aparitie a cancerului. S-a descoperit faptul cabarbatii care ejaculeaza de cel putin 21 de ori pe luna sunt mai putin predispusi la aparitia cancerului de prostata.

Sexul te face sa dormi mai bine. Asta este sigur. Fiecare dintre noi s-a confruntat cu acest lucru pentru ca fiecare dintre noi a adormit vreodata dupa o partida de sex. Ca si exercitiile fizice, sexul creste bataile inimii care duc la relaxare. In plus fata de aceste lucruri, se cunoaste deja ca ejacularea la barbati duce la letargie care pot face barbatii foarte somnorosi dupa sex.

Sexul te poate face sa arati cu 10 ani mai tanar. A face sex de cel putin 3 ori pe saptamana te poate ajuta sa arati cu 10 ani mai tanar/a decat esti. Este ok pentru noi sa avem parte de sex de calitate. Sexul ne lungesten viata. Culminarea acestor senzatii extraordinare din urma unor partide de sex minunate este ceea ce duce la o minte si o sanatate mai tanara. De fapt, s-a dezvaluit ca participantii masculini la un studiu si care au facut sex de cel putin 3 ori pe saptamana, au trait de doua ori mai lung decat oricine altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *