Sfaturi ca iesi cu femeia nepotrivita

Sunt situatii in care se pare ca nu faci cea mai buna alegere cand vine vorba de partener. Sunt cazuri in care ajungi intr-un punct in care din punct de vedere social iti dai seama ca stai langa cine nu trebuie. Iata cateva semne ce nu esti in relatia potrivita:

  1. Nimeni nu o place. Pana la urma cei cu care iti petreci timpul liber respectiv familia si prietenii sunt cei care te inteleg si cu care poti functiona pe o anumita lungime de unda. Cand acestia pur si simplu nu o plac este totusi o chestiune de nuanta de a te gandi ca poate nu este tocmai ce e mai bun pentru tine. Si stii ca este si saptamana oarba cand nu vei mai crede pe nimeni, tocmai de aceea ai nevoie si de o parere din exterior.
  2. Cand distanta tradeaza. Sunt situatii si situatii insa cert este ca acolo unde partenera iti multa lucrurile ca si cand ar dori sa scape de ele, cand nu are niciun interes de a fi in preajma ta si efectiv nu se implica emotional in nimic este clar ca nu poate sa duca la ceva anume.
  3. Scuze, prea multe si prea dese. Va inventa lucruri pentru ca este indecisa. Va cauta sa te indeparteze mai repede decat crezi si pana sa iti dai seama va spune ca aveti nevoie de pauza. Nu esti tu de vina ci ea si tot asa, texte deja clasice.

Cum stii insa ca nu este ceea ce tu cauti? Aspectul social conteaza si el. Fie ca este tipul de om care efectiv nu scoate un sunet si nu are expresie de niciun fel cand tu esti total opusul, fie ca este usor nepoliticoasa fiecare experienta iti demonstreaza ce cale urmezi. Cand semnele iti arata incotro sa o iei sa fii orb sa nu le vezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *