singur acasa

Singur acasa si infricosat

Atunci cand esti singur acasa, pe langa faptul ca ziua iti este atat de bine, mai ales daca esti genul caruia ii place sa stea singur din cand in cand, noaptea lucrurile se schimba si toate gandurile rele incep sa te bantuie, incepi sa ai inchipuiri si sa te gandesti mai mult la acel film de groaza pe care l-ai vazut cu altcineva noaptea trecuta.

Ajungi sa crezi ca ceea ce s-a intamplat in acel film ti se va intampla si tie imediat mai ales ca nu este nimeni cu tine care sa impiedice o eventuala posedare a ta catre un spirit malefic.

Casa incepe sa scartaie, tot felul de sunete ti se par bizare, lumina se intrerupe, vajaieli si tunete te inspaimanta si nu stii ce ai putea face ca sa te mai linistetsi, pentru ca nici telefonul nu iti merge sa suni si sa apelezi la cineva.

Atunci cand esti singur acasa, te agndsti instant la acel film nu atat de inspaimantator pe care l-ai vazut de curand, chiar daca in momentul respectiv nu prea te-ai temut si nici nu ti-a inspirat oarece groaza. Este atat de amuzant si placut sa vizionezi filme de groaza cu cineva, asta pana cand nu este nimeni in preajma ta care sa te ajute in cazul unei eventuale intamplari nedorite.

Atunci cand animalul tau de companie incepe sa se holbeze intens la nimic, in gol, si tu incepi sa iti amintesti de toate acele filme de groaza in care creaturi malefice si demonice erau invizibile omului si stateau pe tavanul camerei, in colturi sau chiar in spatele tau, in timp ce animalele din film se holbau la fel de intens la ele fara ca tu sa iti dai seama excat ceea ce aveau.

Atunci cand un dispozitiv electronic incepe deodata sa bazaie sau sa bipuiasca fara macar sa fi umblat la el in prealabil. Acum chiar incepi sa iti pui intrebari daca a ta casa nu este cumva bantuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *