sisteme tevi

Sisteme performante de tevi

Tece este un sistem de instalatii de plastic sub forma de tevi cu o varietate mare de posibile intrebuintari folosite cu toatele in ingineria interna. Cu ajutorul materialelor de alama rosie, alama, Tece ofera materialele optime pentru fiecare aplicare in parte.

Feroneria este certificata si foarte permisibila pentru apa potabila, incalzire, gaz si aer comprimat. Standardele si orientarile locale trebuie sa fie luate in considerare pentru alegerea materialelor.

Designul special al tevilor compozite Tece permit de asemenea si uzul universal. Doar pentru teava de gaz in mod special, stratul exterior este galben. Tece este intr-adevar un sistem de instalatii universal. De 20 de ani, milioane de conexiuni de tevi  din toata lumea au fost fabricate cu Tece, cu toatele folosind aceleasi principii ale presarii axiale.

Teava este extinsa si impinsa pe deasupra feroneriei-mansonul de presiune securizand totul. Nimic nu  s-a mai schimbat in aceasta tehnologie de baza decand s-a lansat pe piata sistemul de tevi de tip Tece. Domeniul de aplicare a fost pur si simple extins prin adaugiri constnate la gama deja existenta.

Odata cu introducerea de conducte si tevi de mari dimensiuni de pana la 63 de mm si aprobarea instalatiilor de gaz, Tece a devenit unul dintre putinele sisteme de instalatii universale din platic de pe piata.

In cazul in care este necesar, sistemul a fost si este adaptat in mod permanent la noile standarde si schimbari in legislatie. Prin urmare, clientii se pot folosi de milioane de conexiuni, mai ales daca vor incerca sa acceseze de aici teava tece ca sa vada exact ceea ce presupune si cam cum poate fi folosita.

Sistemul de instalatii de tevi din plastic universal pentru toate domeniile aplicarii ingineriei interne:

  • Poate fi folosit in mod universal pentru apa potabila, pentru incalzire si pentru instalatiile de aer comprimat;
  • Tehnologia de conectare liber igienica;
  • Tevi si montaj cu practic aceeasi sectiune tansversala interioara;
  • Tevi de compozit resistente de la 14 la 63 de mm pentru pereti grosi;
  • Prelucrare de incredere si toleranta la erori;
  • Instrumente simple;
  • Gama extinsa de accesorii sau feronerii pentru conectori de alama de la 14 la 63 de mm.
  • Fitinguri PPSU in 16, 20 si 25 de mm, ca alternativa low-cost;
  • Rezistenta la temperaturi inalte si rezistenta la compresiune.

Tehnologia tevilor de tip Tece poate fi folosita in diverse domenii de activitate referitor la instalatii. Pot fi incorporate in sistemele de presiune, in sistemele de tip push-fit care tevile din compozit cu conectori care pot fi eliberati si refolositi, dar si pentru sistemele de incalzire in locuinta prin pardoseala, prin pereti si in alte moduri de utilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.