site web

Site-uri pentru inteligenta ta

Vrei sa te entii intr-o forma maxima intelectuala si vrei sa-ti cresti cu cat se poate mai mult capacitatea de memorare si de stocare a creierului? Atunci poti incerca una dintre urmatoarele site-uri web care te pot auta sa iti organizezi gandurile si sa afli o gramada de cunostinte noi si pretioase.

Memrise

Jocuri si flash card-uri sunt doar niste modalitati prin care iti pot imbunatati capacitatile creierului si iti oti imbogati cunostintele generale, in timp ce te s distrezi in aceeasi masura. Acest site este disponibil intr-o varietate de limbi straine, deci este foarte la indemana.

Project Gutenberg

Nu ai timp sau bani sa citesti o carte insa ai o gramada de timp in care sa stai si sa poti citi pe internet pentru o durata destul de mare in fiecare zi? Gata cu scuzele, Project Gutenberg este un catalog cu carti pe care le poti citi online chiar incepand de acum, fara nici un cost. Apuca-te de citit si nu mai da vina pe nimeni si nimic pentru ca pe calculator pe net stai in fiecare zi aiurea.

Treehouse

Acest progran, si site web are cam tot ce se oate pentru oricine. De la web development si pana la sfaturi de antreprenoriat, nu vei iesi vreodata de pe Treehouse fara sa fi invatat ceva util. Sngurul inconvenient este faptul ca acest program costa cel putin 25$ e luna dupa o perioada gratis de proba, insa a investi in edcatia ta nu este si u a fst niciodata o idee rea.

OpenCulture

Acest program este plin de resurse educatioanale, la propriu sute de subiecte diferite. De la cursuri onine si pana la ebook-uri, poti gasi de toate pe OpenCulture. Este unul dintre cele mai bune site-uri web pentru educatia ta zilnica. Eu zic sa-i dai o sansa si sa te ucuri de rezultate si de o mai buna inteligenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *