stailer

Stailer, metoda eficientă pentru programarea la salon

Când vorbim de saloanele de înfrumusețare nu ne adresăm doar femeilor, ci și bărbaților. Pentru că ne place să fim răsfățați, să avem parte de o relaxare la un salon de masaj, mai ales după o zi plină, Stailer este platforma cea mai eficientă în materie de beauty pentru a ne bucura de astfel de servicii într-un mod rapid și eficient.

Stailer are grijă să ne ajute până la cel mai mic detaliu

Stailer este o platformă online, concepută special pentru publicul larg, pentru cei care iubesc industria frumuseții și pentru cei care au un program foarte încărcat. Te programează la un salon din orașul tău, dacă ești din Cluj Napoca, Iași, Timișoara, București sau Oradea în doi timpi și trei mișcări.

Nu este mare filozofie, intri pe site-ul stailer.ro, alegi ce îți place și te programezi la orice oră din zi sau din noapte. Poți să vezi aici detalii. Este utilizată și foarte apreciată de persoanele care au avut experiențe mai puțin plăcute atunci când doreau să facă o programare, mai exact, trebuiau să sune cu cel puțin o săptămână înainte pentru un loc la un salon, iar de multe ori, nu găseau loc în funcție de programul lor. Renunțau sau făceau eforturi de a ieși mai repede de la job pentru a ajunge la salon. Una peste alta nici rezultatele de la final nu erau chiar atât de satisfăcătoare pentru efortul făcut.

Cu Stailer aceste lucruri țin de domeniul trecutului pentru că pe platformă veți găsi doar saloanele care sunt disponibile și nu va trebui să dați nici un telefon pentru o programare, eventual să vă sunați o prietenă pentru a-i recomanda și ei Stailer. Totul se desfășoară online, rapid, eficient și simplu.

Nici măcar nu trebuie să ai cont, iar toate procedurile sunt exclusiv gratuite. Intri pe platformă, selectezi data, ora și serviciul de care ai nevoie, selectezi salonul și stilistul preferat și confirmă ora, completezi datele de contact, în scurt timp vei primi un mesaj cu un cod pentru a confirma numărul tău de telefon, iar programarea a fost finalizată.

Mai mult decât atât, poți selecta un reminder printr-un sms sau poți adăuga programarea în calendarul personal, vei primi un mesaj de confirmare care conține un  link cu toate detaliile programării tale, dar și indicații prin Google Maps pentru a găsi ușor salonul. Și toate astea în mai puțin de 5 minute.

Ce mai poți găsi pe platforma Stailer

Pentru că detaliile fac diferența, pe platformă ai puse la dispoziție toate detaliile despre gama de servicii. Poți găsi saloane de masaj, de make-up, de tratamente faciale, de pensare, epilare, manichiură sau pedichiură, de tuns, vopsit și chiar barberi.

În plus, vei avea încredere că alegi ceea ce trebuie pentru că sunt saloane cu stiliști cu o experiență vastă în domeniu. Vei găsi și fotografii cu fiecare salon în parte, prețurile serviciilor oferite și recenziile acestora.

Tehnologia ne învață să fim rapizi, economi și să alegem inteligent. Alege Stailer pentru a avea parte de calitate și experiențe plăcute.

Contact:  support@stailer.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *