nascuti bogati

Staruri bogate din nastere

Unele celebritati nu au avut ce face decat sa serveasca la mese sau sa spele masini in tip ce munceau ca sa-si costruiasca careierele. Alte vedete s-au putut bucura de o viata plina si bogata, datorita parintilor bogati si deja cunoscuti, inainte de a se apuca sa isi faca proprii bani. Uite cateva vedete asemenea.

Julia Louis-Dreyfus

Foarte cunoscuta pentru rolul sau Elaine din sitcomul anilor 90 „Seinfeld” si Christine in sitcomul „The New Adventures of Olf Christine”, Julia Louis-Dreyfus este mostenitoarea Louis-Dreyfus Energy Services. In secolul 19, stra-stra-bunicul sau Leopold a pornit afacerea Louis Dreyfus Group, o companie de marfuri de foarte mare calitate si de transport maritim, care este inca sub controlul familiei sale.

Tatal ei, afaceristul prosper  Gerard Louis-Dreyfus, a servit drept Presedintele grupului de companii Louis-Dreyfus, asadar actrita avea tot ce voia la degetul ei mic chiar dinainte de a cere. Chiar si asa, cu surorile sale Emma si Phoebe, va mosteni o mare portiune din afacerea si mostenirea familiei.

Nascuta cu marele nume Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus, aceasta nu ar fi trebuit sa munceasca o zi din viata ei. Averea ei estimata ajunge undeva la un total de 3 milioane de $. Insa, Julia isi iubeste munca si a demonstrat asta devenind o foarte buna actrita, producatoare si comediana. In timpul carierei sale, Julia Louis-Dreyfus a primit doua premii Emmy Awards, un Golden Globe Award si cinci Screen Actors Guild Awards.

Adam Levine

Omul de baza de la Maroon 5, Adam Levine, a trait o viata plina de privilegii inca de la nastere. Levine si-a construit un brand destul de profitabil drept antrenor la „The Voice”, designer si fabricant al unei linii de parfumuri. Insa parte din succesul sau poate fi datorata banilor tatalui sau. Tatal sau este fondatorul unui lant de imbracaminte, M. Frederic. Acesta i-a permis lui Adam sa meraga la o scoala priviata la care acorda o taxa anuala de 30.000 de $.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *