second

Staruri cu haine din SH

secondSH este termenul generic care defineste magazinele de tip second hand, sau la mana a doua, daca este mai pe intelesul tuturor acest lucru. Nu este greu a ne da eama de ce facem achizitii din sh sau de ce prefera pana si unele persoane cu bani sa faca asemenea lucruri. Buticurile cu haine la mana a doua sau chiar cu produse la mana doua sunt accesibile si la indemana oricui. Nu mai exista oras fara vreo cateva astfel de magazine bune din care sa te poti aproviziona in mod zilnic. Eu am fost in asemenea magazine, mi-am vazut profesorii in asemenea magazine, am vazut cunostinte cu bani multi in asemenea locuri. Vedetele de ce nu au face-o si ele, la randul lor?

Cantaretul R&B Miguel

Cantaretul R&B Miguel castigator de premii Grammy chiar se pare ca are o pasiune pentru magazinele de tip second hand. Si face acest lucru cunoscut intregii lumi, indiferent de orice. Atunci cand aceste artist din LA este in turnee prin Europa, unul dintre lucrurile sale favorite este de a intra prin cat mai multe magazine de tip sh posibile pentru a gasi cele mai bune si de calitate haine pentru garderoba sa. Ba chiar isi intreaba si fanii legat de locatia acestor buticuri bune cu haine din locurile in care ajunge. Miguel crede ca aceste haine au mai mult caracter decat hainele noi din magazinele obisnuite.

Elle Varner

Credeti sau nu, dar cantareata nominalizata la premiile Grammy a piesei  Only Wanna Give It to Yo este atat de increzatoare in gusturile ei in materie de haine incat a fost atat de doritoate sa poate o achizitie la 4$ dintr-un magazin de tip sh intr-un videoclip de-al ei. Faptul ca merge prin asemenea magazine este atat de cunoscut, incat si Michelle Obama ii este fan pentru acest lucru.

Un comentariu la „Staruri cu haine din SH”

  1. Eu nu inteleg un lucru: de ce unele persoane sunt atat de ipocrite si nu recunosc ca isi cumpara haine de la SH? Daca pana si vedetele recunosc, unde e o asa de mare rusine? Pfff…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.