subiecte discutie prieten

Subiecte de discutat cu prietenul tau

Te-ai intrebat vreodata despre ceea ce ai putea sa vorbesti cu iubitul tau pentru a va ajuta sa deveniti mai apropiati? Pentru unele cupluri, este mult prea simplu de a gasi subiecte de discutie pentru intaliri si pentru plimbarile impreuna, in timp ce alte cupluri inca se lupta sa gaseasca niste subiecte comune de discutie. Daca si tu te afli in acest moment intr-o relatie si vrei sa ai mai multe despre ce sa discuti cu prietenul tau sau daca pur si simplu te intrebi daca ti-ai ales tipul potrivit, exista anumite subiecte care te vor ajuta sa iti gasesti raspunsurile si sa dai la o parte timiditatea.

Vorbeste cu prietenul tau ca si cum ti-ar fi doar amic

De la subiecte de zi cu zi si pana la subiecte mai serioase, alege niste topicuri de conversatii care sa va construiasca bazele relatiei si mai mult de atat. Daca el este un iubit nou, a-i adresa intrebari amuzante pentru a-l cunoaste mai bine, poate fi un foarte bun inceput. Si mai departe pe aceasta cale, il poti intreba despre subiecte mai profunde care sa va ajute sa va construiti o relatie emotionala si o legatura psihica buna.

 Sparge gheata

Cateodata, cele mai grele si mai dure conversatii  pe care le poti avea sunt cele dintai, cele in care de a bia ajungeti sa va cunoasteti unul pe celalalt si nu sunteti siguri ce aveti sa va spuneti unul la altul. Lucrurile de zi cu zi sunt usor de abordat, puteti vorbi despre sport, filmulete amuzante, jocuri, interese comune sau puteti sa aiuriti. Insa, nu uita de formulele de inceput: „Hei, ce faci? Cum iti mai merge? Cum merge treaba?”. Alte subiecte grozave de conversatie pot include si planuri de weekend: ale lui si ale tale, zilele favorite ale saptamanii, despre shopping sa despre alte lucruri care par sa va pasioneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.