tehnologie

Tehnologia moderna

tehnologieCa si in orice alta zi din an, prima zi si, in cazul de fata, a doua zi dintr-o luna sunt foarte importante deoarece aduc dupa sine noutati in ceea ce priveste lumea care ne inconjoara. Astazi vom vorbi pe scurt despre stirile si actualizarile din lumea tehnologiei, o lume ce ne permite sa avem parte de tot ceea ce vedem in jur in societatea curenta. Asadar:

  • Airbnb are de-a face cu un razboi critic in propria sa curte in aceasta saptamana. Orase ca Paris si Amsterdam u intampinat Airbnb cu bratele deschise, insa propriul oras din care este originar San Francisco pune mai multe probleme in legatura cu aceasta idee.
  • Macs a vazut mult mai multe atacuri de malware in 2015 decat in ultimii 4 ani impreuna. O analiza de 10 saptamani a unei echipe de cercetari a privit mai mult de 1400 de mostre de malware OS X unice si a dezvaluit un val imtreg de atacuri malware in anul 2015.
  • O listare scapata pe sub mana de App Store arata ca Apple constuieste in tacere o aplicatie de monitorizare ca un fel de harta de interior. Aplicatia foloseste o combinatie de frecvente radio si senzori de iPhone pentru a localiza zona in care se afla o persoana intr-o anumita cladire.
  • In cadrul Microsoft Outlook pentru iPhone vor avea loc anumite schimbari mari. Aplicatia de iOS va avea parte de o noua infatisare, datorita talentului pe care Microsoft l-a introdus in achizitiile aplicatiei calendar Sunrise.
  • Richard Branson de la Virgin Media lanseaza propria sa versiune de Y-Combinator in Londra. Noul accelerator de tehnologie din Londra va fi alimentat de TechStars.
  • Instagram lanseaza noi stream-uri de continut selectat pentru evenimente, ne relateaza Re/Code. Aplicatia de fotografii a creat un stil tip Snapchat cu un feed selectat pentru Haloween.
  • Adolescentul care si-a vandut aplicatia la Yahoo pentru 30 milioane de $ a parasit compania pentru a se concentra pe diploma sa de la Oxford. Fondatorul Summly Nick D’Aloisio a parasit Yahoo la doi ani dupa ce a fost angajat acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.