termostat incalzire

Termostatele pentru incalzire in pardoseala – sugestii si indicatii

Pentru cei care deja si-au dat seama cat de rentabil este sa isi doteze casa cu sisteme moderne, incalzirea in pardoseala este printre altele de dorit. La randul sau, acest sistem de incalzire poate fi mai usor de controlat prin termostat. O astfel de achizitie asigura utilizatorului un confort sporit.

Termostatul pentru incalzirea din pardoseala poate fi asemanat cu cel care controleaza functionarea unei centrale termice. Acesta poate fi programabil sau nu, dispune de un design relativ simplist si poate fi folosit cu succes pentru a controla cata caldura se va furniza intr-o incapere. Daca te orientezi spre Salus si a sa gama de produse de tip termostat pentru incalzire in pardoseala 2018 iata ce avantaje prezinta prin caracteristicile pe care le pune la dispozitie:

  • 3 programe prestabilite si alte 2 ce se pot modifica dupa bunul plac. Setarile se pot referi la orice valoare a temperaturii, dupa cum considera utilizatorul.
  • Protectie anti-inghet. Acest aspect conteaza pentru buna functionare a termostatului, indiferent de conditiile de mediu.
  • Se poate alege un termostat din cele moderne cu afisaj LCD, de tip clasic sau chiar si cele care dispun de un buton rotativ. Desi sunt simpliste si permit doar o setare a temperaturii, acestea sunt si ele avantajoase privind setarea pe care o poate face utilizatorul in vederea crearii unui mediu ambiant placut.
  • Dintre cele mai avansate optiuni de termostat se numara si cele programabile, parte din sistemele de tip Smart Home (iT600). Acestea permit programare zilnica sau saptamanala, dispun de functie de regim de noapte si numeroase alte setari instant prin programe de tip mod party, mod vacanta. La fel de interesant este si faptul ca dispun de backup deci in cazul unor intreruperi de curent aceste dispozitive continua sa functioneze fara intrerupere sau resetare.

Avantajele de folosire ale unui termostat de acest gen se refera la setarile ce sunt mai usor de realizat si  nu numai. La fel ca in cazul unui termostat de centrala, cel pentru incalzirea din pardoseala permite a se alege nivelul de temperatura pentru caldura, astfel incat sa se resimta confort si nu temperaturi exagerate. Mai cu seama cand intr-o incapere se foloseste si alt sistem de incalzire, deci metode combinate, este necesar a se echilibra temperatura, pentru a nu fi una exagerata.

Astfel de termostate au fost create pentru a realiza un control total al sistemului de incalzire al unei locuinte. Este menit sa ofere utilizatorului posibilitatea de a seta instant, prin simpla apasare de buton o temperatura asa cum se doreste. De asemenea, aceste tipuri de termostate aduc si sansa de a economisi, cand resursa termica nu se foloseste constant; in functie de programul pe care il are un utilizator, in functie de conditiile de mediu ambient pe care le doreste in diferite intervale de timp de-a lungul unei zile, setarile la temperatura pot fi variate.

Termostatele de la Salus sunt complexe si ofera optiuni dintre cele mai variate. Spre exemplu termostatele pentru incalzirea in pardoseala pot fi folosite atat la sisteme de incalzire, cat si la cele de racire. Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale toata gama de produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *