bauturi alcoolice

Tipuri de bauturi alcoolice

Whiskyul canadian este distilat in Canada. Potrivit site-ului CanadianWhisky.org, cu toate ca whiskyul canadian este in principal fabricat din porumb, oamenii se refera mai des la acesta ca fiind  un whisky din secara. Whiskyul canadian nu trebuie sa fie confundat de whiskyul de secara fabricat in Statele Unite ale Americii.

Motivul pentru care oamenii au inceput sa se refere la whiskyul canadian ca la un fel de rachiu din secara  este pentru ca acestora le-a placut aroma de secara adaugata la bautura de atunci cand distileriile au inceput sa adauge cate putin in fabricarea whiskyului canadian.

Producatorii de whisly canadian au creat de asemenea  amestecurile acestora  diferit fata de Statele Unite. In State, distileriile amestecau diferite tipuri de cereale impreuna, in timp ce in Canada acestia le amestecau in mod separat si apoi le recombinau dupa distilare. Whiskyul este de asemenea imbatranit intr-o combinatie de butoie noi si vechi fabricate din diferite tipuri de lemn pentru a evita aromele de un singur fel care ar putea proveni din noile butoaie fabricate dintr-un singur tip de lemn.

Whiskyul din secara. Liquor.com observa ca rachiul din secara este fabricat din porumb si din secara, cu cel putin 51% din cereale fiind secara. Este distilat in mod principal in Kentucky. Este imbatranit si mentinut in butoaie de stejar carbonizate. Termenii de whiskey si whisky provin  in principal din diferentele de zona. In Statele Unite si Irlanda, bauturile alcoolice din cereale sunt denumite drept whiskey, in timp ce in Canada si Scotia, acestea sunt denumite whisky.

Si bourbonul este un tip de whisky. Potrivit cu producatorul de whiskey Jim Beam, toate bauturile de tip bourbon sunt whisky, insa nu tot whiskyul este bourbon. Legile Statelor Unite reglementeaza ceea ce producatorii pot eticheta drept bourbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.