trecerea la garderoba de toamna

Trecerea la garderoba de toamna

Cand deschid dulapul, vad o gramada de rochii pe care nu le-am purtat anul trecut si care nu-mi mai vin, care sunt deteriorate sau deteriorate. Daca si tu treci prin aceeasi experienta ca si mine, iti recomand sa scapi de acele piese vestimentare care iti sunt nefolositoare si care iti ocupa aiurea spatiu in dulap.

Totusi, ai putea avea o serie de hainute preferate care inca iti plac si nu le-ai arunca. De exemplu, ai o bluza draguta in carouri pe care o iubesti foarte mult si care ai purtat-o timp de 3 ani, si pe care inca nu ai degand sa o arunci in aceasta toamna.

Ceva care este inca intr-o stare buna si calitativa ai putea sa-l oferi apropiatilor. Mai mult de atat, a-ti sorta hainele legat de felul lor si de marime si nuanta te ajuta sa iti dai seama de ceea ce ai nevoie de fapt, fara a-ti lua prea mult timp. A-ti duce la curatatorie hainele te va ajuta sa vezi exact ceea ce ai si cum ar arata in varianta curata si buna de imbracat, ceea ce vei avea nevoie sa iti mai cumperi si va lasa mai mult loc in dresser pentru haine noi.

Cumpara-ti cateva piese vestimentare care nu se demodeaza niciodata sau cel putin nu prea curand. Mai mult a trebui sa te preocupe hainele mai scumpe care sunt smart si stylish. A lua in considerare faptul ca hainele clasice sunt nemuritoare si mereu la moda ar trebui sa-ti fie deja intiparit in memorie.

Atunci cand vine vorba despre materiale scumpe, ca matasea si casmirul, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a le elimina din garderoba. Ar trebui sa arunci hainele doar daca sunt alterate si deteriorate. In acest fel obtii o noua piesa vestimentara de purtat in locul celei vechi si economisesti si bani necumparandu-ti inca foarte multe haine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.