trucuri curatenie

Trucuri de curatenie in baie si bucatarie

trucuri curatenie
trucuri curatenie

Curatenia este una dintre lucrurile rele necesare in vietile noastre. Cei mai multi oameni vor fi probabil de acord ca a avea un mediu curat ii ajuta sa gandeasca mai clar si sa respire mult mai usor, insa cum poate cineva sa isi mentina casa in ordine cu curatenie fara a rezerba cate ore pe saptamana pentru curatenie? Urmand o serie de pasi simpli, oricine poate sa traiasca in niste conditii acceptabile de trai fara a acorda neaparat cateva ore substantiale din timpul lor liber.

Baie si bucatarie

Doua dintre cele mai ocupate si cele mai utilizate camere din locuinta tind sa fie baile si bucatariile, de fapt in functie de caz si de fiecare familie sau proprietar in parte. Pentru ca aceste zone tind sa fie mai murdare decat altele, este important sa ne luam cateva momente libere, cel putin o data pe saptamana, pentru a sterge putin suprafetele de praf.

Acest lucru poate fi facut in timp ce o persoana chiar vorbeste la telefon, inainte de a pleca la munca sau seara inainte de a se merge la culcare. Insa, totusi dupa ce ai sters zonele de praf, este bine sa si aerisesti bine inainte de a sta mai mult timp in acea camera. Este cel mai ok sa ai la indemana niste servetele pentru sters suprafetele de mobila din casa sau orice fel de solutie pentru mobila impotriva prafului ai avea. De obciei, este mult mai ok daca ai dispune de aceste servetele direct in camera in cauza.

Baie

Pentru curatarea toaletelor, cei mai multi oameni prefera sa foloseasca solutii automate de sters suprafetele din baie sau tot felul de odorizante pentru WC care spala totul si improspateaza pe loc. Exista tot felul de produse convenabile care pastreaza toaleta ca noua si proaspata chiar si intre scrubingurile efectuate in mod regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *