Singapore

Un concediu placut in Singapore

Singapore nu este ieftin; are unele dintre cele mai scumpe hoteluri, restaurante si atractii de oriunde din intreaga Asie, Si totusi, are si cate ceva pentru tine, chiar daca nu esti foarte bogat. Am crezut dintotdeauna  ca cele mai bune lucruri in viata sunt cele gratis, care se pot obtine fara bani. Indiferent de unde vei calatori, exista mereu si peste tot activitati grozave si amuzante pe care le poti face fara a da un singur banut.

Daca esti un calator cu un buget mai restrans si care vrea sa descopere lumea, cauta activitati gratis care sa iti indeplineasca scopurile tale de calatorie. Singapore este un loc grozav pentru acest tip de calatori si uite cateva lucruri pe care le poti face atunci cand vei ajunge in aceasta destinatie fascinanta.

Mananca pe gratis

In traditia budista, templele ofera de obicei mese gratis pentru cei saraci sau pur si simplu, oricui care intreaba si isi doreste asa ceva. In mod normal, vei obtine doar o singura masa. Singapore Buddhist Lodge de pe Kim Yam Road si Templul Kong Meng San Phor Kark See de pe Bright Hill Road, totusi, ofera mese vegetariene generoase de tip bufet  de doua ori pe zi, cu  8 diferite tipuri de mancare. Asadar, daca te vei simti infometat, nu ezita sa incerci  una dintre aceste mese. Este una dintre cele mai simple metode de a salva bani de mancare atunci cand calatoresti.

Mergi in club pe gratis

In timp ce, in mod normal, este mai ok sa te lipsesti de placerea de a merge in cluburi daca ai bani putini, poti merge totusi pe gratis daca vei face ceva cercetare in prealabil. Multe dintre barurile de dansat din Singapore ofera muzica cantata de grupuri de muzica locale si live. Acestea nu te taxeaza deloc  mai ales daca este o seara simpla din timpul saptamaii. Daca esti si femeie, poti obtine si bauturi pe gratis, de asemenea.

Sursa: Amerikanki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *