unica Ellen DeGeneres

Unica Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres este o femeie remarcabila si care stie sa se pastreze naturala si foarte amuzanta pentru spectatorii ei in fiecare seara in cadru show-ului sau. Este admirata, iubita sau detestata, insa asta nu ii schimba felul de a fi si de a se purta cu cei din jur, si nici nu ii schimba principiile si pareirile despre viata. Aceasta este o femeie unica si speciala care abordeaza de fiecare data in cadrul emisiunii sale cate un subiect bun si care devine viral in scurt timp.

Cel mai bun scaun sau loc din locuinta ei ii este rezervat mamei sale. Mama lui Ellen, Betty, are 82 de ani si este foarte buna prietena cu fiica ei. Acestea au o relatie foarte buna si foarte puternica. Ellen pastreaza mereu ce-i mai bun pentru mama ei atunci cand aceasta vine in vizita. Betty este un oaspete frecvent in cadrul show-urilor ei.

Ea este un suport foarte bun dintotdeauna pentru fiica ei faimoasa. Acestea au trecut prin vartejul media impreuna atunci cand Ellen a declarat ca este lesbiana. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca Betty este o aparatoare a homosexualilor.

Ellen este un model de urmat si a aparut pe copertele revistelor de pretutindeni printre numeroase alte nume celebre: Pink, Taylor Swift, Rihanna, Janelle Monae, Queen Latifah si multe altele. Acesta este un motiv foarte bun pentru acre Ellen este atat de grozava. Mai mult de atat, aceasta a fost o celebritate care a facut dintr-o linie de cosmetice sa fie mai amuzanta si mai proaspata.

Ellen s-a confesat in cadrul propriei emisiuni. Pentru a anunta in public ca cineva este lesbiana nu este un lucru usor, in special daca esti deja o persoana faimoasa. Insa Ellen a avut curajul sa o faca in cadrul unuia dintre show-urile ei si a anuntat acest lucru in toata lumea. Aceste vesti au primit un raspuns imediat in mass media, insa aceasta femeie curajoasa a aut curajul sa nu ii mai pese de nimic ce se spunea despre ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *