carcasa

Utilizarea telefonului mobil in mediul public

In ziua de astazi telefoanele mobile sunt cele mai populare cai de comunicare in intreaga lume, modalitate prin care efectele acesteia sunt unele majore, in comparatie cu alte dispozitive sau mijloace de comunicare.

Radiatia este definita ca fiind energia care se transmite prin mai multe forme de raze, unde sau particule electrice care afecteaza corpul. Zi de zi suntem expusi diferitelor tipuri de radiatii, incat unele ne pot afecta intreg corpul iar altele deloc. Comunicarea mobila se realizeaza prin intermediul frecventelor radio electromagnetice care disperseaza unde de radiatie, cu care sunetele sunt emise in telefoanele mobile. De aici rezulta doua tipuri de radiatii, ionizante si ne ionizante.

Efectele utilizarii telefonului asupra corpului uman

Efecte non termice. Conform unor cercetari, celulele corpului uman sunt declansate prin unde radio, care determina formarea de molecule ce sunt interpretate gresit de ADN-ul si ARN –ul uman prin semnele de codificare, ceea ce conduce la unele modificari genetice. Aceste modificari pot fi cauzate de producerea de proteine cu soc termic, care incearca sa protejeze celulele corpului de la obtinerea stresului termic.

Vazute mai mult ca un mijloc de comunicare precum un mijloc de divertisment, telefoanele mobile permit ascultarea de muzica de dragoste, permite jocuri video sau vizionare de filme, incat tot ceea ce ne dorim pentru timpul liber, putem realiza cu ajutorul unui smartphone la preturi accesibile. Daca achizitionezi un telefon mobil atunci cu siguranta te gandesti si la protectia acestuia, incat vrei sa cumperi cea mai buna carcasa iphone6+ pentru a te asigura ca este in siguranta si in timpul vremii neprielnice  sau cu variatii de temperatura.

Divertismentul in zilele prezente permite sa calatorim cu cele mai noi aplicatii pentru a invinge plictiseala, cu toate ca nu este atat de usor sa ai un telefon de ultima generatie. Producatorii de telefoane mobile incearca sa satisfaca nevoile fiecarui utilizator cu un up-grade la cele mai recente caracteristici si tehnologii de echipare a telefoanelor. Pentru ca sunt atat de multe aplicatii si caracteristici alete telefoanelor mobile este indicat ca oamenii sa le invete in timp si cum pot realiza acest lucru daca nu prin consultarea manualului de instructiuni.

Telefoanele mobile sunt o buna modalitate de a schimba lumea precum si parerea despre ceea ce inseamna tehnologie. Nu este doar global afirmat ca telefoanele mobile ne ajuta in viata de zi cu zi, incat iti permit sa vorbesti cu cineva direct de acasa, cu un prieten sau cu sotia. In maniera in care uiti ceva important acasa sau la birou tot ce trebuie sa faci este sa dai un telefon si imediat vei intra in posesia acelui lucru. Telefoanele sunt o necesitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *