vedete

Vedete ce au murit prematur

vedete

Poate ca din cauza personalitatilor lor pline de risc si deschise provocarilor, sau din cauza alcoolului si tigarilor, drogurilor sau abuzului de alte lucruri in cadrul vietii personle sau a carierei, undele vedete au plecat dintre noi prea repede. Poate ca este vorba despre un vechi blestem de la Hollywood sau pur si simplu coincidenta.

Oricare ar fi motivul, se pare ca in fiecare an, actori si actrite mor cu multi ani inainte de o varsta la care te-ai astepta la asa ceva. Nu este ceva nou. Poti vedea asta in cazul lui Marylin Monroe si a lui Elizabeth Short. De fapt, un studiu din 2013 a ajuns la concluzia ca  actorii, cantaretii si alte celebritati au o mai mare probabilitate de a muri de tineri si tinere decat orice alte persoane cu profesii diferite.

River Phoenix

In noaptea de Halloween in anul 1993, actorul de doar 23 de ani la acea vreme River Phoenix s-a poticnit in cadrul clubului  de noapte The Viper Room, club detinut de un tovaras actor si  bun prieten al acestuia, Johnny Depp. Potricit prietenilor acestuia, Phoenix era pe cocaina si pe heroina de multe zile si nu parea sa fi incetat a se mai distra, dar nici ca ar mai fi trebuit sa petreaca in continuare.

La cateva momente mai tarziu, River a inceput sa intre intr-o transa si sa tremure. A fost chemata o ambulanta, insa Phoenix a fost declarat mort la cateva minute mai tarziu  in cadrul spitalului Cedar-Sinai de un infarct cauzat de o supradoza de droguri.

Brandon Lee

River Phoenix nu a fost primul actor ce a murit de tanr in anul 1993. In luna martie a aceluiasi an, in timpul filmarilor pentru filmul Corbul, Brandon Lee, fiul legendei artelor martiale Bruce Lee si un tanar actor promitator, a fost impuscat mortal atunci cand o arma din recuzita s-a descarcat  in stomacul sau. Pentru cei care cred in blestemul familiei Lee, acesta a fost doar unul dintre evenimentele tragice care a inconjurat din toate timpurile clanul,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *