tatuaje

Vedetele se dezvaluie in fata unui artist tatuator

Unde se intampla ca oamenii sa isi dezvaluie secretele si sa redevina cine au fost la inceput, simpli si fara nici o reputatie, fara griji si fara a fi stresati? Care este acel loc si acea persoana care te ajuta sa fii tu insuti si sa te confesezi fara nici un stres? Nu, nu este vorba despre preotul duhovnic la care mergi si te spovedesti de toate pacatele si gandurile rele, ci este vorba despre cei care iti ofera servicii de tatuaje.

Si in New York exista un asemenea artist care poate scrie si o carte despre secretele si vietile vedetelor de la Hollywood, din muzica, din cetatea filmului si din atentia presei internationale. Acest artist tatuator se intituleaza Bang Bang si sustine despre anumite vedete care si-au facut tatuaje la el diferite lucruri, care mai de care mai interesante.

Despre Kylie Jenner spune ca este cu adevarat un artist tatuator foarte bun. Aceasta i-a imprimat un K cu coroana lui Bang Bang, iar acesta sustine ca este cu adevarat buna in asta si ca ar angaja o asemenea persoana la el la tattoo shop.

Despre Justin Bieber sustine ca zboara cu avioane private cu o multime de iarba la indemana. Nici nu este de mirare sa auzi asa ceva, de vreme ce tanarul star are bani de se enerveaza si nu mai stie ce sa faca cu acestia. Bang Bang i-a realizat un tatuaj lui Bieber in timp ce calatoreau cu avionul sau privat. Artistul mai dezvaluie faptul ca avionul era atat de sugrumat de fum incat pilotii si-au pus mastile de oxigen ca sa nu se simta high si sa piarda controlul.

Bang Bang ne mai spune ceva cu adevarat impresionant si scandalos. A aflat tot de la Justin Bieber cum acesta crede ca Adele nu prea il place. In cartea pe care a scris-o, artistul tatuator a scris ca tatuat-o odata pe Adele si a adus-o in conversatia sa cu Justin cand erau la atelierul de tatuaje. Justin isi da seama ca Adele nu prea il place si nici nu stie de ce. Oare de ce nu prea il place altcineva decat fanii sai tineri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *