ziua pamantului

Ziua Pamantului

ziua pamantului
ziua pamantului

Ziua Pamantului este un subiect grozav de discutat cu copii, ce este Pamantul, de ce a aparut, de ce ar trebui sa-l aparam si sa-l protejam , sar si ce anume putem face mai exact ca sa ii asiguram viata. As dori ca tot mai multa lume sa doreasca sa faca acest lucru mai des, sa se gandesca la mediul inconjurator si sa incerce sa-l sustina cat de bine pot.

Poti crea o cutie verde cu tot felul de lucruri care tin de mediul inconjurator si care iti plac tie. Poti colectiona dopuri de plua, seminte nedegradabile sau biodegradabile, pietricele, fructe uscate sau conuri de brad. Plantele uscate, ramurelele de copaci inmuguriti, dopuri de la sticle, ghinde, castane, scoicile si margelele de lemn sunt ideale pentru a fi depozitate si pastrate in aceasta cutie verde care poate fi fi scoasa oricand din dulap si reumpluta cu lucruri frumoase.

Aceasta cutie poate consta intr-o cutie de carton mai veche de la pantofisau care nu o folosesti pentru altceva. O poti decora cu frunzulite, cu pamant, nisip, margelute colorate din lemn si piatra, cu imagini verzi si cu imagini cu apa si flori. Este propria ta cutie verde, a ca o poti umple dupa cum vrei tu.

De asemenea, de Ziua Pamantului, dar nu numai, este indicat sa iti muti florile frumoase si plantele verzi in ghivece din pamant, ceramica, decorate si pictate cu imagini din natura. Poti face propriul copac dragut de tip accesoriu si decoratiune pentru casa ta din obiecte eco si din natura. Pune-ti talentul la treaba si priceperea, dar si imaginatia, astfel incat sa-ti creezi propria oaza de placere.

Cartonul de la cutii care este gol pe dinauntru este perfect pentru acest tip de lucruri, la fel de bine ca si pentru adaugarea de elemente estetice spatiului locuintei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *